donderdag, 02 september 2021 17:59

De Plofsluis PLOFT

De Plofsluis PLOFT om te vieren dat de Nieuwe Hollandse Waterlinie UNESCO Werelderfgoed is! Vier dit heugelijke feit met ons mee en kom op 4 september tussen 21:15 en 22:30 kijken naar een spectaculaire video mapping op de Plofsluis. 

Op 26 juli heeft de Nieuwe Hollandse Waterlinie de UNESCO Werelderfgoedstatus gekregen als uitbreiding op de Stelling van Amsterdam, samen zijn ze nu de Hollandse Waterlinies. Ook viert de gemeente Nieuwegein, waar de Plofsluis te vinden is, met een knal dat deze jonge stad 50 jaar bestaat. Kom daarom op op 4 september tussen 21:15 en 22:30 kijken naar een spectaculaire video mapping op de Plofsluis, luister naar het spannende verhaal over de Hollandse Waterlinies en stel je vragen aan experts van Rijkswaterstaat over de Plofsluis.
De video mapping is doorlopend te zien en duurt ongeveer 4 minuten. Het verhaal van de verhalenverteller is ook voortdurend te beluisteren en neemt ongeveer 15 minuten in beslag.

Kom op de fiets naar de PlofsluisVlakbij de Plofsluis is geen parkeergelegenheid. Kom daarom per fiets of te voet! Bekijk hier de exacte locatie.

Het bijwonen van de video mapping is gratis.