zondag, 03 oktober 2021 14:30

Creacafé en schaak- en damclub in ’t Bouwhuys

Op zaterdag 25 september is ’t Bouwhuys aan de Snoeksloot 54 geopend, een ontmoetingsplek voor de buurten de Sloten, de Velden en de Bermen. Buurtbewoners kunnen hier zelf hun activiteiten organiseren ten bate van ontmoeting in de buurt. Er zijn al verschillende buurtbewoners met plannen voor ’t Bouwhuys. 

Een keer in de twee weken, op dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur, vindt het Creacafé plaats. Buurtbewoners die ervan houden om creatief bezig te zijn en het leuk vinden om elkaar nieuwe ideeën te geven, zijn van harte welkom. Je mag van huis je eigen materialen en projecten waar je al mee bezig bent meenemen, maar is ook mogelijk om tegen een kleine vergoeding materiaal te kopen, bijvoorbeeld om een leuke kaart te maken. Natuurlijk is er koffie en thee, daarvoor rekenen we een bijdrage van 1 euro per kopje. 

Het eerstvolgende Creacafé wordt gehouden op dinsdag 12 oktober 2021. Voor inlichtingen en aanmelden: Greet Koster, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-34448659.

Er wordt in ’t Bouwhuys ook een start gemaakt met een Schaak-en Damgroep. Schaak of dam je graag of wil je het leren? Geef jezelf dan op! Voor inlichtingen en aanmelden kun je terecht bij: Koos Koster, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-54300266. De dag en het tijdstip bepalen we samen.