dinsdag, 19 oktober 2021 12:09

Workshop "Gezellig en Gezond!" voor sportverenigingen

Kom op woensdag 3 november met jullie bestuur en barcommissie naar de workshop ‘Gezellig en gezond!’. Laat je inspireren over hoe jullie de sportomgeving voor jullie leden nog gezonder kunnen maken!

In de week van de campagne Zien Drinken Doet Drinken geven Jellinek preventie en Team:Fit deze inspirerende workshop voor sportverenigingen. De campagne heeft als doel ouders te laten inzien dat je beter niet in het bijzijn van kinderen kan drinken. Als sportvereniging met een kantine heb je invloed om het drankgedrag van volwassenen. Door mee te doen aan de campagne en deze workshop te volgen kan je bijdrage aan een gezondere jeugd.

Jellinek preventie en Team:Fit vertellen deze avond hoe je verantwoord alcohol kan schenken, het kantine-aanbod gezonder kan maken en hoe je het sportterrein stapsgewijs rookvrij kan maken. 
Kortom: wil je de sportomgeving van jullie club nog gezonder en aantrekkelijker maken voor jullie leden? Geef je snel op voor de workshop!

Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Datum
: 3 novemberTijd: 19:00-20:30
Locatie: Wijkcentrum/Cultuurhuis Schoneveld