zaterdag, 30 oktober 2021 17:58

Round on Ice zoekt curlingteams en vrijwilligers

Van woensdag 15 december 2021 tot en met zondag 9 januari 2022 hoopt Stichting Rond on Ice het plein op Het Rond weer om te kunnen toveren tot een gezellig winters tafereel. Vier weken lang schaatspret op de schaatsbaan van 25 bij 12,5 meter. --AFGELAST!!--

Schoolschaatsen, curling, discoschaatsen en gezellig vrij schaatsen. En natuurlijk mag de Huiskamer van Houten ook niet ontbreken, om even op te warmen en gezellig wat te drinken.  

Curling Competitie
Geef jouw team nu op voor de leukste wintercompetitie van Houten. De Rond on Ice Curlingcompetitie: van hilarische activiteit tot een serieuze bezigheid, maar wel met een leuke twist. Je kunt je inschrijven met vrienden, collega’s of familie. Wilt u een team opgeven, dat kan via de website www.rondonice.nl.

Vrijwilligers
Rond on Ice zoekt vrijwilligers voor horeca, kassa, op- en afbouw, schaatsuitgifte, ijsmeesters en baanwacht. De vrijwilligers van Rond on Ice zorgen ervoor dat er 26 dagen lang van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geschaatst kan worden en dat jong en oud kan genieten van drie weken schaatsplezier.  Wil jij ook helpen als vrijwilliger? Stuur dan een mail met je contactgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier in op https://www.rondonice.nl/vrijwilligers.

Meer informatie www.rondonice.nl