dinsdag, 09 november 2021 14:57

Rotary Santa Run editie 2021 anders dan anders

Na het succes van vorig jaar waarin we 500 kerstpakketten hebben rondgebracht met z’n allen, borduurt de Santa Run 2021 editie voort op dit succes. Ook dit jaar gaan we ervoor zorgen dat Houtenaren die het verdienen een mooi kerstpakket gaat ontvangen.

Dus ook dit jaar gaan we weer lopen voor het goede doel”  en zorgen we ervoor dat we veel personen blij maken.  Op 18 december 2021 zullen er 500 Santa’s door Houten (hard)lopen, maar allemaal met een ander einddoel.

Hoe gaan we dit doen?

Indien je iemand kent die een kerstpakket verdient, koop je een pakket (EUR 10,00) en breng je dat in het meegeleverd kerstpakket naar de gelukkige. Ophalen van je pakket doe je zelf op ‘t Rond, Plein of Castellum. Dit kun je aangeven bij de bestelling. Het leukste is natuurlijk als je zelf het pakket ook gaat brengen, maar je kunt er ook voor kiezen om het ook laten bezorgen (EUR 15,00). Lopers van diverse sportclubs brengen het pakket dat rond en ontvangen hiervoor EUR 5,00

Nog meer goede doelen

Naast de ontvangers van de kerstpakketten hebben we nog twee goede doelen. Het geld dat we ophalen via sponsors en lopers komt ten goede aan het Schoolschaatsen. Ook dit jaar laten wij alle houtense schooljeugd weer schaatsen bij Rond On Ice. Daarnaast ondersteunen we dit jaar ook het Epilespie Fonds (gevestigd in Houten).

http://www.santarunhouten.nl/