maandag, 06 december 2021 20:47

Wil jij graag wandelen met anderen?

Wil jij graag wandelen met anderen, in groepsverband? Misschien zelf een groep starten, maar weet je niet helemaal hoe je dat kunt aanpakken? Bij ‘van Houten&co’ zijn diverse wandelgroepen, zowel georganiseerd vanuit Cursus&co, als bewonersinitiatieven. Wij kunnen je helpen!

Wandelen is helemaal hip op het moment. Logisch, want in de buitenlucht loop je minder snel corona op. De buitenlucht en bewegen is gezond, waardoor je een betere weerstand opbouwt. Wil je zelf een wandelgroep starten of heb je al een groep en wil je groeien? Wij kunnen je ondersteunen met bijvoorbeeld tips en PR. 
Wil je meer informatie? Neem contact op met Annekee Bosveld, opbouwwerker bij ‘van Houten&co’, door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij helpt je graag op weg!

‘van Houten&co’ werkt met een professioneel team van ruim 30 medewerkers en 500 vrijwilligers. Wij zijn op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar via 030-7001500 en per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..