vrijdag, 25 februari 2022 12:46

Sluit aan bij de Studiekring 50+

Cursus&co van ‘van Houten&co’ organiseert om de week op woensdag en donderdag Studiekring 50+ (twee groepen). Ben je breed geïnteresseerd? Dan is het leuk om aan te sluiten! Er zijn nog deelnemers welkom.

Wat houdt Studiekring 50+ in?
In een studiekring komen senioren (50+, m/v) eenmaal per twee weken bij elkaar, wisselen levenservaring uit en verrijken hun kennis.
De deelnemers bepalen gezamenlijk welke onderwerpen ze willen bestuderen. Elke bijeenkomst wordt voorbereid door één of twee deelnemers, die het onderwerp introduceren, waarna verdere uitdieping en discussie volgt. Maar er kan ook een gastspreker worden uitgenodigd of een excursie georganiseerd. 
Thema’s kunnen gevonden worden in kunst, politiek, actualiteit, wereldgodsdienst, gezondheid enzovoort, afhankelijk van de interesse van de deelnemers.

Aanmelden
Lijkt dit je interessant en wil je graag aansluiten bij één van de twee groepen? Kijk voor meer informatie op www.vanhoutenenco.nl en meld je aan.

Voor meer informatie over Cursus&co, onderdeel van ‘van Houten&co’, kun je contact en via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via (030) 7001 525. Op www.vanhoutenenco.nl vind je het actuele activiteiten-,  workshop- en lezingaanbod.