vrijdag, 04 maart 2022 11:04

Knotten in Tull en 't Waal

Op zaterdag 12 maart 2022 is de laatste knotdag voor het seizoen 2021 - 2022 en gaat de knotgroep Houten in Tull en’t Waal aan de slag.

Rond een weiland achter de woning Waalseweg 26 te Tull en't Waal (naast fort "Werk aan de Waalsewetering") staan ca. 70 grote/oude wilgen. Het terrein is door de vele regen de laatste tijd drassig en de wilgen staan aan de rand van diepe sloten (met water), vandaar dat stevige laarzen worden aangeraden. De knotgroep zorgt voor het materiaal om mee te werken, maar eigen spullen mogen ook gebruikt worden.

Parkeren auto’s tegenover de knotlocatie op de P-plaats in het Waalsebos; fietsen kunnen op locatie staan. Zie routeborden en P-borden.
Voor meer informatie: Jaap ten Boer,  06-10.715.867, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.:  De locatie is per fiets en auto als volgt te bereiken: Houten richting Schalkwijk, direct na de brug over't Amsterdam-Rijnkanaal linksaf, Kanaaldijk Zuid linksaf, linksaf de Trip op; in Schalkwijk op rotonde richting Tull en 't Waal aanhouden, rechtsaf de Waalseweg op. Het fietspad loopt rechtdoor Tull en't Waal in, de auto's moeten afslaan naar Tull en't Waal. Direct na de afslag, na fort "Werk aan de Waalsewetering" is de inrit van nr. 26 aan de R-hand. De P-plaats voor auto’s is aan de overzijde van de Waalseweg.