donderdag, 10 maart 2022 21:16

Cliëntenraad Werk en Inkomen Lekstroom (WIL) zoekt nieuwe leden vanuit Houten, Lopik en Nieuwegein

Zet u zich graag in voor uw medemens? En bent u beschikbaar voor betekenisvol vrijwilligerswerk? Solliciteer dan als lid van de Cliëntenraad WIL. 

Wat gaat u doen?
Als lid van de Cliëntenraad komt u op voor de belangen van klanten van WIL. U heeft geregeld overleg met de andere leden en met het bestuur (2x per maand overleg). Daar komt het nodige leeswerk bij kijken. U weet wat er speelt onder de klanten van WIL.

Wat vragen wij?
U woont in één van de Wil-gemeenten. Enige kennis en/of ervaring met de Participatiewet en actuele ontwikkelingen is belangrijk. Communiceren gaat u goed af. Teamwerk past bij u. Bovendien kunt u over de grenzen van uw eigen belangen of gemeente heen kijken en houdt u van uitdagingen.

Waar kunt u op rekenen?
Als lid van de cliëntenraad valt er veel te leren. U kunt zich ontwikkelen binnen het sociale domein. Ook biedt deze functie u de kans om uw netwerk uit te breiden. U neemt daarnaast zitting in de plaatselijke adviesraad. Via cursussen kunt u uw kennis verrijken. Er is een onkostenvergoeding. 

Meer informatie
Heeft u interesse in deze uitdagende vrijwilligersfunctie? Of kent u iemand anders die geschikt zou zijn? Meer informatie vindt u op wil-lekstroom.nl/cliëntenraad.