zaterdag, 21 mei 2022 08:55

Loeren festival zoekt vrijwilligers

Loeren festival is terug. En hoe!Loeren festival is terug. En hoe! Op 3 juli is de prachtige kersenboomgaard van boer Vernooij weer omgetoverd tot een zinnenprikkelend festival met mooie muziek, verrassend theater, leuke kinderkunstactiviteiten en heerlijk eten en drinken.

Een zonnig festival voor jong en oud en voor ieder wat wils. Voor deze bijzondere jubileumeditie zoekt het festival vrijwilligers. 

Ben je nieuwsgierig hoe een festival tot stand komt? Dan geef je je op als opbouwvrijwilliger. Een afwisselende functie te midden van het  festivalgedruis? Dan kies je voor ‘sfeerbeheer’. Het festival zoekt ook chauffeurs om de bezoekers in golfkarretjes van en naar het festival te rijden, horeca- en cateringvrijwilligers en kinderkunstbegeleiders.  Ervaring als festivalvrijwilliger is niet noodzakelijk; in het aanbod van zeer afwisselde functies is voor iedereen wat te vinden.  

Altijd al een onderdeel willen zijn van een festival en een hecht vrijwilligersteam? En het festival gratis bezoeken voor of na je festivaldienst? Geef je dan op als vrijwilliger bij Loeren!Voor meer informatie of om op te geven als vrijwilliger, kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..