woensdag, 01 juni 2022 14:46

Extraatje voor chronisch zieken en gehandicapten Houten

Elk jaar reserveert gemeente Houten een bedrag om chronisch zieke en gehandicapte inwoners tegemoet te komen in hun hoge zorgkosten. WIL (Werk en Inkomen Lekstroom) regelt dit voor Houten. U kunt tot 1 augustus 2022 een aanvraag doen.

Kreeg u eerder al zo’n extraatje? Dan kreeg u hier al bericht over. 

Wat is de Tegemoetkoming chronisch zieken en gehandicapten?
De tegemoetkoming is € 300,-. Dit geld kunt u uitgeven zoals u dat wilt.

Voorwaarden om deze tegemoetkoming te krijgen
Om dit extraatje te ontvangen, moet u aan bepaalde voorwaarden voldoen. Op www.wil-lekstroom.nl/zorgkosten vindt u meer informatie.

Hoe vraagt u deze tegemoetkoming aan?
Ga naar de website van WIL www.wil-lekstroom.nl/zorgkosten. Daar vindt u het aanvraagformulier en wat u moet invullen en inleveren. Lever uw complete aanvraag voor 1 augustus 2022 in (digitaal). WIL betaalt de uitkering van deze tegemoetkoming vóór 30 november 2022 uit. 

Voor vragen kunt u terecht bij WIL
Kijk op www.wil-lekstroom.nl/zorgkosten.Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld bij het onderwerp ‘zorgkosten Houten’. U kunt ook bellen naar de klantenservice. Ze zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur via 030 – 7022 300 en helpen u graag verder. 

Hulp nodig bij het invullen van uw aanvraag?
Vraag de klantenservice om een terugbelverzoek voor de WIL-medewerker in Houten. U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld voor een afspraak. Ze zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur via 030 – 7022 300 en helpen u graag verder.