woensdag, 17 april 2013 06:55

Het Houtens bedrijfsleven aan het woord: BD-Total

Naar schatting zijn er meer dan 2500 ondernemers actief in Houten. Dit zorgt voor veel werkgelegenheid in Houten. Maar wat weten we van die bedrijven als we er niet werken?


Om de wereld van ondernemend Houten beter te leren kennen gaat Rob Klerkx voor Omroep Houten op onderzoek uit. Dit keer bij BD-Total op De Meerpaal. Peter Lamet is directeur bij BD-Total: “We hebben gras op ons dak en dat helpt ons goedkoper te produceren. Bij al onze zakelijke beslissingen laten wij altijd de duurzame kant zwaar meewegen!
De laatste weken worden we opgeschrikt door berichten in de krant over paardenvlees in gehaktballen van Ikea en eco-eieren in een karton van productie-eieren? Kun je het eten nog wel vertrouwen? Wij gaan op bezoek bij BD-Totaal, een bedrijf dat 100% verantwoord groen voedsel levert aan bedrijfskantines en keukens van organisaties. Peter Lamet spreekt met Omroep Houten over zijn idealen en hoe hij de filosofie van ‘schoon en verantwoord’ produceren consequent doorzet. www. omroephouten....

Read more http://www.deweekkrant.nl/artikel/2013/april/17/het_houtens_bedrijfsleven_aan_het_woord_bdtotal