zondag, 04 september 2022 15:39

‘Ik Wil In Een Band’

Foto René van den Brandt Foto René van den Brandt

Wil jij (of jouw kind) ook op het podium staan van Jongerencentrum Enter op vrijdag 27 januari 2023? Doe dan mee aan ‘Ik Wil In Een Band’, georganiseerd door het Jongerenwerk van ‘van Houten&co’! Vanaf 9 september start er weer een nieuwe editie speciaal voor muzikanten en zangers tussen 13 en 23 jaar uit gemeente Houten.

‘Ik Wil In Een Band’ bestaat uit wekelijkse workshops in de repetitieruimte van Jongerencentrum Enter, elke vrijdagavond. Na inventarisatie van het aantal deelnemers, worden er bandjes gevormd, die met elkaar toewerken naar een optreden op het podium in jongerencentrum Enter. De workshops duren 1 uur per band per week. Alle aspecten van in een bandje spelen en optreden komen aan bod.
Het is vooral geen muziekles, maar op een ontspannen manier muziek maken met elkaar, waarbij de deelnemers zelf het proces bepalen. Wel wordt van de deelnemers verwacht dat zij ook tussendoor thuis oefenen.

Dit project start twee keer per jaar.  Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in het bespelen van een instrument nodig. De eigen bijdrage is € 20,00 voor deelname aan het gehele project. Daarnaast is de aanschaf van gehoorbeschermers verplicht.

Je kunt je opgeven door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie over het Jongerenwerk en dit project vind je op www.vanhoutenenco.nl