maandag, 19 september 2022 13:13

Jongeren, doe mee met Social Friday in Houten!

Het Jongerenwerk van ‘van Houten&co’ organiseert op 30 september 2022 in Jongerencentrum Enter in Houten de Social Friday activiteit: PubQuiz.

De quiz bestaat uit 6 rondes met elk een eigen thema: wie is het, sport, waar ligt het, muziek, dieren, films en series. Welk team weet het meeste?De deuren gaan open vanaf 19.15 uur en om 19.30 uur begint de activiteit, rond 22 uur is het weer afgelopen. De locatie is Jongerencentrum Enter, Hefbrug 1 in Houten. Ben jij er gezellig bij? Tabitha van Dongen en Martine Broekema helpen je op weg deze avond. Schrijf je snel (gratis) in via www.socialfriday.nl! 

Organisatie
Social Friday vindt dit jaar voor de eerste keer plaats en is onderdeel van de Week Tegen Eenzaamheid. De avond wordt in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport georganiseerd door Join Us, een stichting die zich inzet voor het verminderen van eenzaamheid bij jongeren.

Heel veel jongeren in Nederland willen nieuwe mensen ontmoeten, maar weten niet goed hoe ze dat moeten aanpakken. Herken jij dit? Social Friday has your back! Het Jongerenwerk van ‘van Houten&co’ organiseert een Social Friday activiteit in Houten op vrijdagavond 30 september 2022. Ook in heel veel andere Nederlandse steden en dorpen wordt Social Friday georganiseerd voor jongeren tussen de 12 en 30 jaar oud.