maandag, 26 september 2022 12:21

Met spoed op zoek naar vrijwilligers voor de “Huiskamer-groepen”

 Ben jij of ken jij iemand die kan en wil helpen om ouderen een gezellige ochtend in de week te laten hebben? ‘van Houten&co’ is met spoed op zoek naar vrijwilligers voor de “Huiskamer-groepen”. 

Speciaal voor zelfstandig wonende ouderen organiseert ‘van Houten&co’ de "Huiskamer-groepen". Tijdens deze wekelijkse bijeenkomsten doen de ouderen leuke activiteiten met elkaar, voeren ze gesprekken en wordt er gezamenlijk geluncht. Op deze manier hebben ze een zinvolle dagbesteding en hebben ze de mogelijkheid om contacten te leggen met leeftijdsgenoten. Daarnaast ontlasten en ondersteunen we hun mantelzorgers.
D
eze bijeenkomsten worden verzorgd door vrijwilligers. Zij zijn gastvrouw/gastheer, verzorgen de koffie/thee, maken een praatje met de ouderen en doen licht administratief werk. Er wordt ook met elkaar geluncht. Daarvoor doen zij de boodschappen, bereiden de lunch voor en daarna eten zij gezellig mee.

Ben jij op woensdag- en/of vrijdagochtend beschikbaar en wil je graag als vrijwilliger helpen? Neem dan voor meer informatie contact op met Silvia Gerrits, Coördinator Kwetsbare  Doelgroepen, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-8686 3880.