maandag, 10 oktober 2022 13:14

Plandelen met bewoners van de Loericker Stee

foto  Elles Goes foto Elles Goes

Zaterdag 8 oktober begon de landelijke week van de duurzaamheid. Voor De Loericker Stee betekende deze dag de aftrap van “Hun jaar van de duurzame zorg." Stichting Present Houten faciliteerde deze dag met een duurzame zorgactiviteit.

Tien bewoners zijn samen met tien vrijwilligers van de GKV Houten en hun kinderen zaterdagochtend uit wandelen gegaan. Maar niet zomaar uit wandelen... Het ging hier om plandelen: wandelen en tegelijk plastic opruimen. Toegerust met grijpers en afvalzakken hebben de kinderen onderweg al het zwerfvuil opgeruimd. Het was een feest om zo samen met elkaar buiten te zijn en jong en oud op deze manier met elkaar te verbinden. Het was duidelijk te zien hoe zeer de bewoners genoten van de aanwezigheid van de kinderen en de gezamenlijke arbeid. Nadien is er nog wat gedronken en nagepraat. 

Wil je ook eens samen met een groep (kennissen/ sportteams/ familie/ collega’s/ kerkgenoten) via Present Houten iets voor een ander kunnen betekenen? We hebben verschillende soorten vrijwilligerswerk, we zoeken samen naar iets wat bij jullie past! Enthousiast geworden? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.