donderdag, 03 november 2022 14:28

Herst Ars Peintura op 9 november van start

Kom deze herfst schilderen en tekenen bij Ars Peintura, de Houtense vereniging voor amateur kunstenaars. Na de succesvolle Zomer Ars Peintura starten we op 9 november een nieuwe serie van 20 lessen op de woensdagochtend van 9.45 - 11.45 uur.  

Belangstellenden betalen 45 euro voor de eerste 5 lessen, inclusief koffie/thee en een materiaalkaart. Ook is er verf, krijt, houtskool e.d. aanwezig, zodat je niet direct van alles hoeft aan te schaffen. Een mooie manier om laagdrempelig kennis te maken met het aanbod van Ars Peintura. Aansluitend kun je lid worden van de vereniging en betaal je de resterende lessen naar rato. Tussentijds instromen is mogelijk in overleg.

Zowel beginners als meer gevorderde amateur kunstenaars uit Houten en omgeving zijn van harte welkom! Ervaring met schilderen of tekenen is niet nodig, iedereen werkt op eigen niveau. De lessen worden begeleid door kunstenaar/docent Hans Hekke. 
We ronden de lessen af met een expositie van het gemaakte werk tijdens de Kunstfietsdagen op 15 en 16 april 2023. 

Meer informatie nodig? Neem dan een kijkje op arspeintura.nl
Aanmelden voor de lessen? Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We zien je graag op 9 november op locatie De Heuvel, Keercamp 13 (achteringang).