zondag, 06 november 2022 13:50

Word interview-vrijwilliger ‘Houten Ontmoet 80 plus’

Wil jij 80-plussers in Houten een luisterend oor bieden? Zou je graag helpen bij het in beeld brengen van hun behoeften aan activiteiten en ondersteuning? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De coronapandemie heeft een behoorlijke impact gehad. Met het project ‘Houten Ontmoet 80 plus’ willen we meer zicht krijgen in hoe 80-plussers die zelfstandig thuis wonen dit (hebben) ervaren. We bezoeken ouderen eenmalig thuis om in gesprek te gaan hierover en informeren naar wat hen bezig houdt. We inventariseren ook de behoefte aan activiteiten en ondersteuning. Kom jij ons hierbij helpen?

We komen graag in contact met mensen die als vrijwilliger een aantal huisbezoeken bij ouderen willen doen. Mensen die een voorkeur hebben voor diepgang in gesprekken en werken vanuit hun hart. Je wordt hierbij ondersteund door de coördinator en krijgt voorafgaand aan de gesprekken een korte training. Het werk is flexibel te organiseren en goed te combineren met andere werkzaamheden. 

Heb jij affiniteit met ouderen en zou je echt van betekenis willen zijn? Bekijk de vacature met alle informatie op www.vrijwilligersvanhouten.nl (vacature code 3415) of neem contact op met Anne den Haan via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 030-7001500. 

Het netwerk ‘Houten voor Houten’ is in coronatijd ontstaan als netwerk van inwoners, kerken en maatschappelijke organisaties in de gemeente Houten. Het brengt mensen samen die hulp vragen en die hulp bieden. Daarnaast willen we leren wat we in onze gemeente eventueel nog meer kunnen betekenen op het gebied van welzijn en zingeving.