maandag, 21 november 2022 18:54

Geef jouw warmte door en doneer jouw energiecompensatie

Of je nu arm of rijk bent: bijna iedereen krijgt in de maanden november en december 190 euro energiecompensatie. Maar heb je dat geld écht nodig? Veel Houtense huishoudens hebben het nu al zwaar en zitten straks in de kou.

Geef jouw warmte door: Help medebewoners van Houten deze winter een handje met een simpele donatie. Met het doneren van (een deel van) jouw energiecompensatie zorg je dat zoveel mogelijk Houtenaren er deze winter warm bij zitten.

Het DuurzaamheidsFonds Houten bedacht deze actie om het geld daar te krijgen waar het het hardst nodig is. Het geld gaat naar Stichting EnergieRijk Houten die het zal besteden aan het energiebespaarcoachings-project ‘Energie voor Iedereen’. Vrijwilligers worden opgeleid tot energiebespaarcoach. Zij gaan naar bij bewoners met een laag besteedbaar inkomen om samen te kijken hoe ze thuis zoveel mogelijk energie kunnen besparen.

Wil jij (een deel van) jouw energiecompensatie doneren of eerst meer lezen over deze actie? Ga dan naar de actiepagina op de website van het DuurzaamheidsFonds: www.dfhouten.nl/actie  

De actie loopt tot  31 december 2022.