vrijdag, 23 december 2022 15:42

Burgemeester opent expositie van Houtense kunstenaars

Foto's René van der Brandt Foto's René van der Brandt

Op maandag 19 december 2022 heeft burgemeester Gilbert Isabella de eerste expositie van lokale kunstenaars in het gemeentehuis Houten geopend. Deze expositie is de eerste uit een reeks van tweemaandelijkse exposities. De primeur was voor textielkunstenaar Reinier Jonkheer en beeldhouwer Gijs van Kuik.

De gemeente organiseert deze tentoonstellingen in nauwe samenwerking met stichting Kunst om de Hoek en stelt de komende jaren ruimte beschikbaar in de hal van het gemeentehuis zodat lokale kunstenaars hun werk kunnen presenteren.
Tot 24 februari zijn de kleurrijke voorstellingen van Reinier Jonkheer en de abstracte beeldhouwwerken van Gijs van Kuik te bezichtigen tijdens openingstijden van het gemeentehuis. Daarna zullen twee andere kunstenaars het stokje overnemen.

Kunstenaars uit de gemeente Houten kunnen zich voor deze wisselende exposities aanmelden bij Kunst om de Hoek. Via de nieuwsbrief van Kunst om de Hoek kunt u geïnformeerd blijven over deze exposities en vele andere kunstactiviteiten in Houten. Voor meer informatie stuurt u een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

expo hal (1).jpgexpo hal (2).jpgexpo hal (3).jpgexpo hal (4).jpgexpo hal (5).jpgexpo hal (6).jpgexpo hal (7).jpgexpo hal (8).jpgexpo hal (9).jpgexpo hal (10).jpg