zondag, 22 januari 2023 13:29

Kom ook bewegen in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld

Is jouw plan om meer te gaan bewegen in 2023 nog niet omgezet in actie? Sluit je dan snel aan bij een van de sportieve activiteiten van ‘van Houten&co’. Zo zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar bij lessen in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld. 

Bodyfit
Wil je werken aan soepele spieren en een goede conditie? Geef je dan op voor Bodyfit. Elke les is anders, waardoor het afwisselend is. Op muziek worden spierversterkende oefeningen gedaan.  Regelmatig worden materialen ingezet om het nog uitdagender te maken. Na de les ga je met een voldaan gevoel weer naar buiten!

Tai Chi
Zijn oefeningen voor lichaamshouding, ontspanning en ademhaling meer voor jou? Denk dan eens aan Tai Chi. Van oorsprong is Tai Chi een vechtkunst, tegenwoordig meer een bewegingsleer. Het grootste energiepunt van het lichaam (de DAnte) staat hierbij centraal.

Qigong
Weleens gehoord van Qigong? Het is een onderdeel van de Chinese bewegingsleer gericht op behoud en verbetering van de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Bij de Qigong oefeningen beweegt men de lichaamsdelen volgens een voorgeschreven patroon. Veel nadruk ligt op ademhalingsoefeningen.

Kijk voor meer informatie en aanmelden voor deze én vele andere cursussen van Cursus&co, op www.vanhoutenenco.nl of bel op maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur met (030) 7001 525.