vrijdag, 03 februari 2023 16:25

Help je mee met knotten?

Zaterdag 11 februari 2023 wordt er geknot in Houten langs de OudWulfseweg in Houten. Aanvang 09:30 uur.

We gaan knotten en ander landschapsonderhoud uitvoeren bij de fam. van Kooten, OudWulfseweg 19, later die dag gaan we verder aan de overzijde bij manege Reinhard, OudWulfseweg 10.

De meeste knotwilgen en andere bomen zijn in maart 2018 voor het laatst geknot en zijn toe aan onderhoud. Het dikke hout mag meegenomen worden; de takken worden in takkenrillen verwerkt of gestapeld voor versnippering. De knotgroep zorgt voor koffie, soep en frisdrank; maar neem ook zelf wat te eten en te drinken mee.
Gereedschap, helmen en handschoenen zijn aanwezig, maar u kunt ook eigen materiaal meenemen. De terreinen zijn nat; draag stevige schoenen of laarzen met een goed profiel en stevige (regen)-kleding.

Voor meer informatie: coördinator knotgroep Houten, Jaap ten Boer,06-10.715.867, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar startlocatie fam. van Kooten:
- fiets: Houten-Noord, OudWulfseweg richting Lunetten volgen; net voorbij begraafplaats Oud Wulven en manege Reinhard is de locatie aan de rechterkant; fietsen kunnen op het terrein staan; wordt met borden aangegeven.
- auto: Rondweg Houten-Noord, afslag sportpark Oud Wulven / begraafplaats Oud Wulven, rechtsaf de OudWulfseweg op; doorrijden tot de locatie op nr. 19. Er is slechts beperkt P-ruimte voor voertuigen; er kan ook geparkeerd worden bij de begraafplaats of bij het sportpark. Wordt met richting- en parkeer-borden aangegeven