zaterdag, 08 april 2023 14:17

Vrijwilligers gezocht voor project Ontmoet Houten 80+

Vind je het leuk om in gesprek te gaan met ouderen om te horen wat hen bezighoudt? Beschik je over een warm hart en een luisterend oor? ‘van Houten&co’ is namens het netwerk ‘Houten voor Houten’ op zoek naar vrijwilligers die zich in willen zetten voor het project ‘Ontmoet Houten 80+’.

Het netwerk ‘Houten voor Houten’ is in coronatijd ontstaan als netwerk van bewoners, kerken en maatschappelijke organisaties in de gemeente Houten. Het brengt mensen samen die hulp bieden en die hulp vragen. De komende tijd werkt Houten voor Houten daarom samen om ouderen (80+) thuis te bezoeken voor een eenmalig diepgaand gesprek over wat hen bezig houdt.
Door naar hen te luisteren willen erachter komen hoe het met hen gaat en wat er voor hen toe doet in deze fase in hun leven.
Ook willen we onze mogelijkheden tot ondersteuning in beeld brengen en leren wat we eventueel nog meer kunnen betekenen op het gebied van welzijn en zingeving. 

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger een aantal huisbezoeken bij ouderen te doen? Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met Marjolein Beeuwkes, coördinator project Ontmoet Houten 80+ bij ‘van Houten&co’, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06- 52 78 53 81.