dinsdag, 18 april 2023 13:51

Van Houten&co’ zoekt naar een vrijwilliger als Receptioniste en Assistent-beheerder

Kom jij als vrijwilliger helpen bij ‘van Houten&co’ om de gastvrijheid nog meer te verhogen?  Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk?

Ben jij maatschappelijk betrokken, kun je goed luisteren, samenvatten en doorvragen  én spreek je Engels? ‘van Houten&co’ is op zoek naar een vrijwilliger als Receptioniste en Assistent-beheerder.  

‘van Houten&co’ is de welzijnsorganisatie in Houten. Samen met 40 medewerkers en ruim 400 vrijwilligers staan zij klaar voor de inwoners van Houten. Ze staan midden in de samenleving. Met de activiteiten en ondersteuning zorgen zij ervoor dat mensen mee kunnen doen in de samenleving. 

De hoofdlocatie is in Huis van Houten, boven de bibliotheek aan het Onderdoor. Inwoners komen langs met allerlei vragen en er wordt regelmatig gebeld. Voor de donderdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur zijn zij op zoek naar een Receptioniste. Ook vinden er diverse interne en externe activiteiten plaats in de ruimtes in Huis van Houten. Deze activiteiten zijn zowel overdag als in de avond (soms ook op zaterdag). Om dit goed te laten verlopen zijn er naast de Beheerder, Assistent-beheerders nodig. 

Heb je interesse in een van deze vrijwilligersfuncties? Neem dan voor meer informatie contact op met Hans Roelofs, Beheerder Huis van Houten ‘van Houten&co’, door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-59866974.