zaterdag, 22 april 2023 15:22

Vrijwilligers gezocht bij de Hulp- en Klussendienst

Ben je 55-plusser, mantelzorger of heb je een beperking en heb je hulp nodig bij kleine klussen in en rondom huis, dan kun je terecht bij de Hulp- en Klussendienst van ‘van Houten&co’.

Samen met vrijwilligers wordt je geholpen met bijvoorbeeld het tuinonderhoud, het ophangen van steunen in het toilet of douche of het ophangen van een schilderij.

Om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen, zijn zij op zoek naar vrijwilligers. De grootste druk ligt op dit moment bij het tuinonderhoud. ‘van Houten&co’ is daarom op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om buiten bezig te zijn en willen helpen de tuinen weer netjes te maken. Je wordt ongeveer 1 à 2 ochtenden per week ingezet, uiteraard in overleg. Het is een vrijwilligersfunctie tegen een kleine vergoeding.

Heb je groene vingers of ben je handig met gereedschap? Neem contact op! Ook voor klussen in huis worden er vrijwilligers gezocht.
Je kunt een e-mail sturen naar ‘van Houten&co’, Jan Veenstra, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 030-7001500.