zaterdag, 10 juni 2023 13:14

Praat mee over veiligheid en leefbaarheid

Praat mee op de bewonersavonden op 16 en 29 juni Als het gaat om veiligheid en leefbaarheid in de gemeente, welke onderwerpen vindt u dan belangrijk?

Wat willen we in Houten met elkaar de komende jaren bereiken of beschermen op het gebied van openbare orde en veiligheid? En wat moeten we daarvoor doen of laten?

Daarover gaan de burgemeester en medewerkers van Team Veiligheid graag met inwoners in gesprek tijdens bewonersavonden op 16 en 29 juni (voor de tweede avond nodigen we met name jongeren uit). 

De Wiese 
De eerste bewonersavond, op vrijdag 16 juni, is van 19.30-21.00 uur in sociaal-cultureel centrum De Wiese (De Wiese 2) in Schalkwijk (inloop vanaf 19.15 uur). Graag komen we daar met inwoners uit heel Houten in gesprek over veiligheid en leefbaarheid in de gemeente. U kunt hierbij denken aan thema's als ondermijning en drugscriminaliteit, woninginbraak, cybercriminaliteit, jeugdoverlast, maatschappelijke (on)rust en sociale verbinding tussen mensen.

Aanmelden
Aanmelden voor de bijeenkomst in De Wiese kan tot donderdag 15 juni om 9.00 uur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Jongeren
Voor de tweede bewonersavond, op donderdag 29 juni nodigen we met name jongeren uit. Praat mee over wat jij belangrijk vindt als het gaat om de veiligheid en leefbaarheid van de jeugd in Houten. Onderwerpen waar we het over kunnen hebben: chill-locaties voor jongeren, drugs(criminaliteit), cybercriminaliteit, de rol van social media, maatschappelijke (on)rust en de verbinding tussen mensen. 
De bewonersavond voor jongeren op 29 juni is van 19.30–21.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur) in jongerencentrum Enter (Hefbrug 1 in Houten).
Aan de inwendige mens is ook gedacht, want voor de liefhebbers is er pizza!

Aanmelden 
Aanmelden voor de bijeenkomst in Enter kan tot woensdag 28 juni om 9.00 uur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vragen? Heeft u vragen over deze uitnodiging? Mail ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..