donderdag, 21 september 2023 20:39

Lichtkunstfestival VONK zoekt vrijwilligers

Aan de Slinger organiseert deze herfstvakantie, 13 t/m 22 oktober 2023, de tweede editie van VONK Festival. VONK is hét lichtkunstfestival van de regio Utrecht en vindt plaats in Fort de Batterijen, in Nieuwegein.

Op deze locatie, sinds kort UNESCO Werelderfgoed, zal een bijzondere en interactieve lichtkunstroute worden uitgezet, bestaande uit interactieve kunstinstallaties, performance art, lichtprojecties en meer. Het programma bestaat uit 18 kunstwerken en is geschikt voor de hele familie.

Alle programmaonderdelen worden dit jaar gemaakt rondom het speciale thema ‘Wij, de aarde’. Nationale en regionale kunstenaars zetten Fort de Batterijen letterlijk in het licht!

Wij zijn nog op zoek naar mensen die het VONK festival team willen versterken als vrijwilliger. Hiervoor kun je denken aan helpen bij de ticketcontrole of publieksbegeleiding bij de kunstwerken. En... als je minimaal twee dagen kunt helpen, krijg  je twee vrijkaarten, voor jezelf + 1 introducé. Aanmelden als vrijwilliger kan via de website www.vonkfestival.nl of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.