vrijdag, 13 oktober 2023 18:00

Mantelzorgwaardering zaterdag 18 november

Zorg jij voor een partner, kind, vriend of kennis met een (chronische) ziekte of een beperking? Meld je dan aan voor de Mantelzorgwaardering op zaterdag 18 november, georganiseerd door Steunpunt Mantelzorg Houten van ‘van Houten&co’! 

Zorgen voor iemand kan misschien heel logisch zijn voor jou, maar het is erg waardevol. Daarom worden mantelzorgers op zaterdag 18 november in het zonnetje gezet. Tussen 11.00 en 15.30 uur worden op het gemeentehuis van Houten verrassingspakketten uitgereikt aan mantelzorgers die zich hiervoor hebben aangemeld. 

Hoe kun je je aanmelden? Via www.vanhoutenenco.nl/mantelzorg vind je een link naar de aanmeldpagina. Heb je geen internet dan kun je ook bellen naar het algemene nummer van ‘van Houten&co’: 030-70 01 500. Bij jouw aanmelding kies je eerst een tijdvak en vervolgens vul je jouw gegevens in. Neem je ticket mee om het pakket op te kunnen halen!

Je kunt je op 18 november melden bij de ontvangstbalies in het gemeentehuis. Je ontvangt dan na het scannen van jouw kaartje het verrassingspakket. Aanmelden kan nog tot en met 10 november.

Wij hopen je op de 18e te ontmoeten. Je bent van harte welkom! 
Meer informatie over Steunpunt Mantelzorg Houten vind je op www.vanhoutenenco.nl of stuur een mail naar Angela de Vogel, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Het steunpunt is telefonisch bereikbaar op 030-7001500.