vrijdag, 03 november 2023 12:47

Verrassingspakket voor mantelzorgers

Even naar de apotheek voor die medicijnen voor je moeder, een extra gesprek op school voor begeleiding voor je kind met autisme, het zoveelste telefoontje beantwoorden van je zus die manisch depressief is; als mantelzorger heb je het maar druk.

Niet alleen met de verschillende taken, maar ook door alles waar je over na moet denken. Daar verdien je waardering voor! 

Op zaterdag 18 november worden mantelzorgers in het zonnetje gezet. Tussen 11.00 en 15.30 uur worden op het gemeentehuis van Houten verrassingspakketten uitgereikt aan mantelzorgers die zich hiervoor hebben aangemeld. 

Aanmelden kan tot en met 10 november via www.vanhoutenenco.nl/mantelzorg of bij geen internet is bellen mogelijk naar ‘van Houten&co’: 030-700 15 25. Een ticket is nodig voor het ophalen van het pakket!

Meer informatie over Steunpunt Mantelzorg Houten vindt u op www.vanhoutenenco.nl of stuur een mail naar Angela de Vogel, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Het steunpunt is telefonische bereikbaar op 030-7001500.