maandag, 13 november 2023 15:24

Kom knotten in Schalkwijk

Zaterdag 18 november 2023 gaat de knotgroep van de Milieuwerkgroep Houten naar de boerderij van van Rooijen (Reebeek) en de woning van Boertien aan het Overeind 81 in Schalkwijk. We gaan daar zo’n 35 wilgen knotten.

We starten om 9.30 uur; om circa15:00 uur is het einde van de knotdag. De knotgroep zorgt voor koffie, soep en frisdrank; neem zelf ook wat eten en drinken mee. Gereedschap en handschoenen zijn aanwezig, maar u kunt ook eigen materiaal meenemen. Draag stevige schoenen of laarzen met een goed profiel en stevige (regen)-kleding. Voor meer informatie: coördinator knotgroep Houten, Jaap ten Boer, 06-10.715.867, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.:  

Per fiets: Houten richting Schalkwijk, de Provincialeweg blijven volgen, tijdig bruggetje rechtsaf over om verder te rijden over het (veiligere) Overeind aan de andere zijde van de Schalkwijksewetering. Bijna achteraan is de locatie aan de rechterzijde. 
Auto: Provincialeweg Schalkwijk blijven volgen tot bijna achteraan, op kruising met Zuwedijk / Pothuizerweg 2 x rechtsaf om het Overeind aan de andere zijde van de Schalkwijksewetering terug te rijden, na ca. 100 mtr. is de locatie dan aan de linkerzijde. (zie route-bordjes).