dinsdag, 14 november 2023 15:32

Luchtkussenpark voor volwassenen en kinderen komt naar Houten

De Utrechtse gemeente Houten krijgt er een luchtkussenpark van bijna 2.000 vierkante meter bij. De attractie met de naam Bounce Valley is een initiatief van bekende influencers Mees van Dam en Rutger Schipper. Bounce Valley opent voor de start van de kerstvakantie. Het luchtkussenpark is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

Luchtkussenpark voor alle leeftijden
Bounce Valley bestaat uit een groot aaneengesloten luchtkussen gevuld met verschillende obstakels, ruimte om rond te springen en competitieve elementen. Met competitieve elementen als de Wipe Out, Last Man Standing en Obstacle Course zet men in op samen een dagje uit beleven, ongeacht leeftijd. Gasten kunnen een ticket voor een tijdsduur kopen en kunnen in die tijd onbeperkt gebruikmaken van het luchtkussenpark. 
Woordvoerder Micha Reij; “Je komt binnen in een te gekke omgeving die je uitdaagt om los te gaan! Het mooiste is dat het voor zowel kinderen en volwassenen is. Zo moedigen wij ouders aan om actief deel te nemen en zijn er zelfs op zaterdag speciale 16+ avonden, voor de volwassenen die zonder kinderen willen komen. 

Kerstvakantie
Bounce Valley Houten vestigt zich in het pand aan de Lange Schaft 12, naast Voskuilen en tegenover en Dierenkliniek Nieuw Houten. De bouw is inmiddels begonnen. Volgens Micha Reij ligt het in de lijn de verwachting dat de deuren voor publiek openen voor de start van de kerstvakantie. “We zijn hard aan het werk! Het is een immens grote verbouwing, want het hele pand moet natuurlijk in onze kenmerkende huisstijl gebracht worden. Binnen wil dat dus zeggen naast veel schilderen en het bouwen van bijvoorbeeld  een verdieping voor meer zitplek, ook de grote licht- en geluidsinstallatie geplaatst moet worden.”
Geïnteresseerden kunnen de bouw en laatste informatie volgen via social media onder de naam @bouncevalleyhouten.