woensdag, 22 november 2023 10:38

Handjehelpen zoekt vrijwilligers in Houten

Vrijwilligersorganisatie Handjehelpen zet zich in voor kinderen en volwassenen met een chronische ziekte, een beperking of gedrag dat om extra aandacht vraagt. Ook aan (overbelaste) mantelzorgers wordt gedacht.

De organisatie is al jaren actief in Houten en koppelde honderden mooie maatjes. Momenteel kampt ze echter met een tekort aan vrijwilligers, waardoor veel dorpsgenoten steun missen. Erg jammer, ook voor de potentiĆ«le vrijwilliger want het maatjescontact brengt ook hen veel! 

Handjehelpen biedt laagdrempelige hulp, bedoeld om het leven wat fijner te maken en verergering van problemen te voorkomen. 
Handjehelpen zorgt ervoor dat mensen met een hulpvraag worden gekoppeld aan een dorpsgenoot die wel wat hulp kan bieden. Dat is maatwerk, waar regiocoƶrdinator Merel Heine zich in Houten hard voor maakt. 
Ondanks alle mooie resultaten kan Merel momenteel helaas niet alle hulpvragen in Houten invullen.

Handjehelpen nodigt dorpsgenoten daarom van harte uit om een kijkje te nemen in de vacaturebank op handjehelpen.nl of telefonisch contact op te nemen

Voor meer hulpvragen in Houten, zie: https://www.handjehelpen.nl/vrijwilligerswerk-houten of neem contact op met Merel Heine: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en 06 30 50 13 55.
Als vrijwilliger bij Handjehelpen kun je kiezen uit verschillende hulpvragen. Je inzet is structureel, maar je bepaalt zelf je agenda.