zaterdag, 06 januari 2024 18:07

Help je mee met wilgen knotten?

Zaterdag 13 januari 2024 gaat de knotgroep van de Milieuwerkgroep Houten wilgen knotten op Hofstede Overdam aan de Rietdijk 5 in Houten.

De twee jaar geleden ingezette cyclus van om in januari van ieder jaar om de drie wilgen te knotten wordt daarmee voortgezet.

Vrijwilligers kunnen zich vanaf  9.30 uur melden op het terrein; de toegang naar de locatie staat vanaf de Binnenweg met richtingborden aangegeven. De knotgroep zorgt voor koffie, soep en frisdrank. Gereedschap en handschoenen zijn aanwezig, maar u kunt ook eigen materiaal meenemen. Draag stevige schoenen of laarzen met een goed profiel (het weiland is zeer nat en drassig) en stevige (regen)-kleding.

Voor meer informatie: coördinator knotgroep Houten, Jaap ten Boer, 06-10.715.867, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.:Per fiets: vanaf de Binnenweg (Oostzijde Houten) de Rietdijk oprijden, wordt vanaf daar aangegeven. Fietsen kunnen bij de boerderij geplaatst worden. 
Per auto: Rondweg Houten, aan de Oostzijde van Houten afslag Kruisboog, afslaan naar de Rietdijk, wordt vanaf daar aangegeven. Auto’s parkeren op het erf op aangegeven plaatsen.