vrijdag, 08 maart 2024 22:39

Doe meer met Samen Eten Wat De Pot Schaft

Iedere 3e woensdag van de maand organiseren Ilonja, Marjon en Mike in de Krachtfabriek Eten Wat De Pot Schaft. Iedereen is welkom om aan te schuiven voor een heerlijke en eerlijke maaltijd.

Ken je de term ‘Familie maken’? In het bakkersvak betekent het ‘met beleid ingrediënten samenvoegen’. Dat is wat we ook in De KrachtFabriek doen. Met aandacht en zorg mensen tegemoet treden, met elkaar in verbinding brengen, waarna dingen ontstaan.

Dit keer doen we dit tijdens een gezamenlijke maaltijd “wat de pot schaft". Je bent welkom op iedere 3e woensdag van de maand. De eerst volgende editie is dan ook al binnenkort en wel op woensdag 20 maart. Je kan inlopen bij De krachtfabriek vanaf 17.00. Rond 17.45 starten we met de de maaltijd. Wil je helpen met koken dan ben je uiteraard al eerder welkom.

Opgeven kan tot uiterlijk de maandag voor de woensdag dat we gaan eten via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Heb je bepaalde allergieën of andere wensen geef dit dan ook even aan op de mail. We koken in principe vegetarisch en bij voorkeur ook veganistisch.
Kosten bedragen 3 euro per persoon, deze kunnen contant of per tikkie op de dag zelf worden voldaan.

De KrachtFabriek
Dijkhoeve 1, 3992XV Houten, Netherlands