woensdag, 03 april 2024 06:49

Wie wil ons helpen in de nachtvlinderwerkgroep?

De nachtvlinderwerkgroep is op zoek naar iemand die onze gezellige werkgroep wil versterken. We zoeken iemand die ons wil helpen met de organisatie van de nachtvlindernachten die in Houten e.o. gehouden worden. Ervaring of kennis over nachtvlinders is niet nodig, wel je enthousiasme.

Taken: Helpen met vlinderstroop smeren, papieren vlinders ophangen, alle spullen klaarzetten, koffie zetten en afwassen, opruimen enz. Natuurlijk hoef je dit niet alleen te doen maar samen met onze andere vrijwilligers uit Houten. Vooral het klaarzetten, koffie zetten en helpen bij de vaat is iets waar we nu te weinig mensen voor hebben. Natuurlijk is er ook voldoende tijd om de nachtvlinders te bekijken.

Tijd: Ongeveer 3x per jaar houden we een grote of kleine nachtvlindernacht in Houten e.o. of Nieuwegein e.o.  Daarnaast is er 1x een jaarbespreking van onze werkgroep.

Lijkt je dit leuk om te doen? Meld je dan nu via aan! E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.