vrijdag, 03 mei 2024 07:53

Trainers Nijntje Beweegdiploma gezocht

Het Nijntje Beweegdiploma is een breed motorisch beweegprogramma voor het jonge kind. Casca Dura Academy heeft dit samen met Sportpunt in Houten opgezet voor de leeftijd 2 t/m 3 jaar en is op zoek naar nieuwe trainers. Interesse om een bijscholing Nijntje Beweegdiploma te volgen?

De serie beweeglessen voor kinderen in de leeftijd van 18 maanden tot 4 jaar die wekelijks speelplezier hebben en tegelijkertijd alle essentiële basisvormen van bewegen leren. Het is een bewezen effectief breed motorisch beweegprogramma voor het jonge kind. Sportpunt Houten heeft dit aanbod in samenwerking met Casca Dura Academy succesvol in Houten opgezet voor de leeftijdsgroep peuters (2 t/m 3 jaar). Het Nijntje Beweegdiploma wordt op dit moment op één moment in de week aangeboden. Casca Dura Academy zou dit graag willen uitbreiden en daarom zijn ze opzoek naar nieuwe trainers!

Vind jij het leuk om met kinderen te bewegen en ben jij bereid om de bijscholing Nijntje Beweegdiploma te volgen? Ben je KNGU lid, in bezit van niveau 3, een sportopleiding of bijvoorbeeld een fysiotherapiediploma? Neem dan contact op met Sanne Papavoine Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Rianne Furtado (Casca DuraAcademy) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.