vrijdag, 03 mei 2024 15:05

Maatje gezocht voor Gerdien (55)

Handjehelpen koppelt mensen die hulp nodig hebben aan precies de juiste vrijwilliger. We zijn al een tijdje op zoek een maatje voor Gerdien (55). 

Gerdien (55) heeft autisme en kampt met gezondheidsproblemen. Ze heeft vaak het gevoel dat mensen haar niet goed begrijpen en voelt zich eenzaam. Ze zoekt daarom een maatje. Iemand die haar ziet als wie ze is en niet als iemand met beperkingen.

Gerdien houdt van diamond painting en 3D origami en speelt graag denkspelletjes. Met een maatje zou ze graag samen naar buiten gaan om te fietsen of wandelen. Maar een spelletje spelen of een praatje maken vindt ze ook gezellig. Gerdien zoekt een stabiel, rustig persoon, van 40 jaar of ouder. Iemand die zich aan zijn of haar afspraken houdt. Ze spreekt graag een keer per week af, op een moment dat voor beide uitkomt. 

Breng jij wat gezelligheid en vrolijkheid in het leven van Gerdien? Neem vrijblijvend contact op met regiocoördinator Merel Heine van Handjehelpen om te kijken of er een match is met Gerdien of andere buurtgenoten die hulp kunnen gebruiken. Merel: 06-30 50 13 55 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.