vrijdag, 17 mei 2024 06:34

Rechtstreex: Maak impact met je boodschappen

Rechtstreex is een sociale onderneming die het mogelijk maakt om duurzame boodschappen te doen bij lokale boeren en makers. Dat betekent dat je boodschappeneuro's zonder onnodige tussenschakels naar de boer gaan, zodat die kan werken met oog voor bodemgezondheid, biodiversiteit, dier, mens en op deze manier ook de kwaliteit van het product.

Met jouw boodschappen ben je onderdeel van de oplossing en de transitie naar een duurzame, lekkere toekomst met menselijke maat. Lokaal, transparant en sociaal.

Hoe werkt het?

Je bestelt online, al het logistieke werk wordt voor je gedaan en zelfs je boodschappen worden voor je klaargezet. Het enige wat jij hoeft te doen is je boodschappen op te halen bij een afhaalpunt van Rechtstreex. 

We gaan uitbreiden, help mee! 

Rechtstreex gaat uitbreiden in de provincie Utrecht en komt naar Houten, dus mocht je zelf een potentiĆ«le afhaallocatie kennen of hebben in deze wijk of een paar uur per week (betaald!) wijkchef willen zijn: laat van je horen! Neem contact op met Emina Zorlak: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.