maandag, 27 mei 2024 05:57

Word interview-vrijwilliger bij Ontmoet Houten 80Plus

Voor wie graag in gesprek gaat met ouderen, is het een mooie stap om vrijwilliger te worden bij Ontmoet Houten 80Plus, een project van ‘van Houten&co’. Iedereen die daarnaast ook nog beschikt over een warm hart en een luisterend oor, nodigen we graag uit om contact met ons op te nemen.

In 2022 is het project Houten Ontmoet 80Plus van start gegaan. Het wordt ingezet om met ouderen in gesprek te gaan over wat hen bezighoudt in deze fase van hun leven. Vrijwilligers gaan de komende tijd ouderen (80+) thuis bezoeken voor een eenmalig diepgaand gesprek. Door naar hen te luisteren willen we erachter komen hoe het met hen gaat en wat er voor hen toe doet in deze fase in hun leven. Ook willen we onze mogelijkheden tot ondersteuning in beeld brengen en leren wat we eventueel nog meer kunnen betekenen op het gebied van welzijn en zingeving.

‘van Houten&co’ komt graag in contact met mensen die als vrijwilliger een aantal huisbezoeken bij ouderen willen doen. Er is ondersteuning van de coördinator en voorafgaand aan de gesprekken een korte training. Het werk is flexibel te organiseren en goed te combineren met andere werkzaamheden. Voor meer informatie en aanmelden neem je contact op met Monique Verrips, coördinator Ontmoet Houten 80Plus via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (voorkeur) of via 06-86895813.