maandag, 26 augustus 2024 09:47

Week tegen Eenzaamheid Houten; doe je mee?

Het gevoel ‘erbij te horen’ en ‘ertoe te doen’ is voor ieder mens een basisbehoefte. Maar steeds meer mensen voelen zich eenzaam. Van jong tot oud. Als gemeente Houten doen we mee met de Week tegen Eenzaamheid. De landelijke actie is van donderdag 25 september tot en met woensdag 2 oktober. Wil jij een activiteit organiseren? Dan horen we dat graag!

Eenzaamheid is niet alleen een naar gevoel, het leidt ook tot gezondheidsrisico’s en minder meedoen in de samenleving. Daarom is het zo belangrijk dat we ons blijven inzetten voor mensen die zich eenzaam voelen.  

Eigen initiatief?

Heeft jouw organisatie een mooi initiatief tijdens de Week tegen Eenzaamheid? We zijn erg benieuwd! Laat het vóór 11 september weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We benoemen het graag in een grote advertentie in ’t Groentje op woensdag 24 september 2024.

Activiteitenmarkt

Als gemeente organiseren we zelf ook een actie. Kom op de Activiteitenmarkt Houten (7 september) langs bij Healthy Houten. Schrijf een kaartje naar wie dit echt nodig heeft. De gemeente verstuurt deze per post. Dan komt deze aan tijdens de Week tegen Eenzaamheid.