maandag, 29 april 2013 17:54

Korfbalvereniging Victum uit Houten doneert hoofdsponsorschap aan War Child

 

 

Korfbalverniging Victum is trots om hun nieuwe hoofdsponsor bekend te maken, namelijk War Child. De komende tijd zal War Child als hoofdsponsor van Victum worden gekoppeld aan de verenigingsnaam, als kledingsponsor bij de diverse selectieteams fungeren, èn een prominente rol krijgen in alle uitingen van de club.

Zowel middels reclameborden langs de velden als op de veel bezochte website.

Eind 2012 werd bekend dat de huidige hoofdsponsor IGCN na 10 (!) jaar de sponsorovereenkomst niet zou gaan verlengen. Bijna gelijktijdig werd bekend dat de gemeentelijke subsidie per direct werd stopgezet, een combinatie die een behoorlijke aanslag op de begroting van Victum vormt. Ondanks de aanwezigheid van een groeiend aantal trouwe sponsoren is een hoofdsponsor van essentieel belang om de sportieve ambities van de Houtense korfballers te kunnen verwezenlijken. In het huidige economische klimaat liggen de sponsoren niet voor het oprapen, er was dus behoefte aan een creatieve oplossing, en die is er gekomen.

Denkend vanuit de kracht van de ruim 400 leden van de club is het plan geboren om deze in te zetten bij het genereren van gelden. Jaarlijks zullen er 2 grote acties worden gepland, daarnaast kunnen er ook kleine initiatieven onder de leden ontstaan. Door de opbrengsten te koppelen aan een goed doel als War Child raken de leden en omgeving van de club nauw betrokken bij dat doel. Daarnaast zal de actiebereidheid onder de leden groeien bij een concreet doel.
War Child krijgt dus een gratis sponsorschap. Daarnaast is vastgelegd 50% van alle opbrengsten direct naar War Child gaan.
War Child zet zich in voor een vreedzame toekomst voor kinderen in oorlogsgebieden. De organisatie richt zich op de psychosociale ontwikkeling van kinderen zodat zij de kans krijgen op te groeien tot gezonde volwassenen. Creativiteit, sport en onderwijs staan in onze aanpak centraal. Met dans, muziek, theater en sport leren kinderen hun emoties uiten en hun oorlogservaringen verwerken.
De eerste grote actie voor War Child staat gepland op zaterdag 8 juni. Op deze dag zullen de spelende en niet spelende leden van Victum deelnemen aan een sponsorloop. De organisatie daarvoor is in volle gang, voor meer informatie: www.victum.nl

Lees meer http://www.houtens.nl/korfbalvereniging-victum-uit-houten-doneert-hoofdsponsorschap-aan-war-child