vrijdag, 31 mei 2013 14:19

Straatspeeldag Cascademuur 2013

Straatspeeldag Cascademuur 2013 Hans Geerlings

Ondanks dat mijn kinderen mij in de ochtend vroegen “waarom we deze dag hadden uitgekozen” voor onze jaarlijkse straatspeeldag, begonnen we rond negenen op 29 mei trouw met de opbouw. Rond 11 uur kwamen de meeste attracties van Heesbeen en Kidslodge.

Ook de kraampjes en de popcorn en suikerspinnen waren al rap geïnstalleerd. Snel nog de dieren van de kinderboerderij erbij en het feest kon weer beginnen. Alleen  de zon nog, die was wel besteld!

Rond één uur kwamen de eerste kinderen, maar door de continue roosters op de scholen, begon het pas rond half drie echt als van ouds drukker te worden. Rennende kinderen, rijen bij de standaard “hits”: sminken, paardjes en snoep (inclusief een traktatie van de Bikkelbeer) en veel gespring op opgeblazen toestellen.

De waterdiertjes werden ook goed bekeken en in de politieauto mocht weer worden gezeten. Concluderend: De kinderen hebben genoten en geven weinig om de nattigheid en het koude weer. Ik spreek echter wel namens de organisatie (vermoed ik) als ik stel dat we volgend jaar gewoon voor mooi weer gaan!

Tot volgend jaar allemaal!

Namens de Bewonersvereniging Schonauwen II