zondag, 09 juni 2013 12:19

WK adoptiekids

WK adoptiekids Hans Geerlings

Houten - 8 juni 2013. Op een zonovergoten zaterdagmiddag stroomden de velden van FC Delta Sports vol met honderden kinderen uit alle windstreken. Daar werd voor de vierde keer het WK Adoptiekids gehouden.

Daar konden de kinderen, zowel jongens als meisjes per leeftijdscategorie, voetballen in landenteams, zodat ze samen met anderen uit hetzelfde land van herkomst konden spelen. Er werd uiterst sportief gespeeld met hier en daar een enkel incidentje, net als op een echt WK.

Natuurlijk werden de spelertjes aangemoedigd door hun Nederlandse adoptieouders, en kregen zij tactische tips toegeroepen door de vaders langs de lijn, en werd er getroost waar nodig door de moeders en als herinnering werden er door de organisatie ook teamfoto's gemaakt. Het toekomstig voetbaltalent van Nederland kon zich echt uitleven, en wat is er niet mooier dan te strijden tegen team van een ander land.

Foto's: Hans Geerlings 

WK Adoptiekids1b.jpgWK Adoptiekids2b.jpgWK Adoptiekids3b.jpgWK Adoptiekids4b.jpgWK Adoptiekids5b.jpgWK Adoptiekids6b.jpgWK Adoptiekids7b.jpgWK Adoptiekids8b.jpgWK Adoptiekids9b.jpg