donderdag, 04 juli 2013 10:51

Vrijwillige Kok gezocht voor senioren-Dinerclub

Voor de tweewekelijkse Dinerclub van 'van Houten&co' in Centrum Lorech zijn we op zoek naar een enthousiaste kok die het leuk vindt om driegangen maaltijden te bereiden.

Als kok bedenkt u een afwisselend menu, verzorgt de boodschappen en draait voor het koken van een eenvoudige driegangen maaltijd voor maximaal 40 personen uw hand niet om. Er wordt gewerkt volgens de voedselveiligheidsregels (HACCP-regels) die van toepassing zijn in onze organisatie.

Voor alle vrijwilligers geldt dat wij het belangrijk vinden dat u affiniteit heeft met oudere buurtbewoners en rekening wil houden met de wensen en behoeften (geen diëten). U heeft een open houding en vindt het leuk om samen te werken met de andere vrijwilligers die o.a. zorgen voor het dekken van de tafels en het serveren. U zorgt ervoor dat bewoners, met name ouderen, naast een gezonde maaltijd, de mogelijkheid hebben om sociale contacten op te doen en te onderhouden.

De Dinerclub vindt plaats in Centrum Lorech, Hollandsspoor 37 op dinsdag tussen 17.30 - 20.00 uur.

Met de voorbereidingen en het opruimen mee, bent u de hele dinsdag in de weer. Uw ontvangt een kleine vergoeding voor de werkzaamheden.

Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met 'van Houten&co', Fleur Esmeijer, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 030 - 7001 500.