zondag, 18 augustus 2013 19:09

Inschrijven voor ‘Ik Wil In Een Band’!

Jongeren kunnen zich weer inschrijven voor ‘Ik Wil In Een Band’!

‘Ik Wil In Een Band’ is een project van vier maanden, voor Houtense jongeren die een instrument bespelen of zingen en het leuk vinden om dit samen te doen met anderen, in een band.

Het project wordt georganiseerd door ‘van Houten&co’ en vindt plaats in jongerencentrum Enter. De afgelopen twee jaar heeft dit project al vier keer plaats gevonden en is iedere keer weer een succes geweest. De bands die mee hebben gedaan aan eerdere edities van dit project worden voor steeds meer festivals en gelegenheden gevraagd, dus bij dit ene optreden in Enter blijft het zeker niet!

Vanaf vrijdag 13 september 2013 start er weer een nieuwe ronde van ‘Ik Wil In Een Band’. Dit project bestaat uit wekelijkse workshops, elke vrijdagavond tussen september 2013 en januari 2014. Na inventarisatie van het aantal deelnemers worden er bandjes gevormd die met elkaar toewerken naar een optreden op het podium in jongerencentrum Enter, eind januari 2014. De workshops duren 1 uur per band per week en worden gegeven door Jan Anton van der Graaf, een ervaren muzikant uit Houten met 15 jaar bandervaring. Alle aspecten van in een bandje spelen en optreden komen aan bod. Het is vooral geen muziekles, maar op een leuke manier muziek maken met elkaar, waarbij de deelnemers zelf het proces bepalen.

Jongeren tussen 14 en 23 jaar uit de gemeente Houten kunnen zich vanaf nu inschrijven. We vragen minimaal 2 jaar ervaring in het bespelen van een instrument of zingen. Inschrijven kan door een e-mail met je gegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We vragen een eigen bijdrage van 10 euro voor deelname aan het gehele project. Kijk voor meer informatie op www.jonginhouten.nl, bel naar het jongerenwerk op 030-7001530, of kom even binnenlopen bij jongerencentrum Enter (Hefbrug 1 Houten).