dinsdag, 27 augustus 2013 19:02

Leer een 3D straattekening maken

3D Streetpaintings zijn het voorbeeld van optische illusies en lijken je de straat in te zuigen. Leer zelf hoe je een grote 3D straattekening maakt tijdens deze mini-cursus 3D tekenen.

Tijdens de viering van het vijfjarig bestaan van Theater Aan de Slinger zal Matthew May, een van de Planet Streetpainters een driedaagse masterclass verzorgen, wat uiteindelijk uitmondt in een prachtige grote 3D tekening. Je gaat zelf aan de slag gaat met een ontwerp en vervolgens het daadwerkelijk plaatsen van de 3D streetpaintings, op het plein tegenover Theater Aan de Slinger. Matthew May werkt al 10 jaar als professioneel streetpainter over de hele wereld. Wij zijn trots dat wij hem naar Houten kunnen halen! Mis deze kans dus niet.

Data en tijd:
Donderdag 12 september: 19:00-21:00
Zaterdag 14 september: 13:00-17:00
Zondag 15 september: 13:00-17:00

Inschrijfkosten: voor slechts € 25,00 inclusief materiaalkosten maak je deel uit van deze 3daagse mini-cursus.

Deze 3D streetpaintings maken onderdeel uit van het project Urban meets Vinex. Met het project Urban meets Vinex wordt op een aantal moment gewerkt aan verschillende uitingen van StreetArt in Houten. Dit project is een initiatief van Cultuur Aan de Slinger (voorheen HoutenXL) en mede tot stand gekomen met behulp van de gemeente Houten, Winkeliersvereniging van het Rond en stichting Mazzel.