zaterdag, 31 augustus 2013 17:55

Streekmarkt

De boeren van Terecht Anders, Transition Town Houten, de gemeente Houten en de Milieu`Werkgroep Houten organiseren samen vijf streekmarkten van 18 september tot 16 oktober op het Wed bij Puur. De markten worden gehouden op de woensdagmiddagen vanaf 13.00 tot 17.00 uur.

Op deze streekmarkten worden producten uit de landbouw in en om Houten zo direct en milieuvriendelijk mogelijk aangeboden. De streekmarkten zijn kleinschalig en er is bij elke markt een kinderactiviteit, georganiseerd door het Milieu en Natuur Educatief centrum. Naast een afwisselend aanbod van allerlei lekkere streekproducten waar we inwoners van Houten mee kennis willen laten maken is er dan ook een leuke activiteit om aan mee te doen!
Voor dit proefproject zoeken we vrijwilligers. Lijkt het je ook leuk om in een kraam te staan en lokale producten te helpen verkopen of mee te werken aan de kinderactiviteiten? Dat kan!
Meld je aan bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van je naam, voornaam, adres, telefoonnummer en de data waarop je kan.
De markten zijn op 18 en 25 september en 2, 9 en 16 oktober. Vrijwilligers starten met de inrichting van de kraam en de voorbereiding van de activiteiten om 12.00 uur. Na afloop is er voor hen een klein presentje.