dinsdag, 24 september 2013 12:57

Workshop StreetArt

Aan de slag met StreetArt in Houten!

Altijd al met StreetArt aan de gang gewild? Grijp dan nu je kans en geef je op voor de gratis workshop StreetArt onder leiding van Matthew May. May werkt al 10 jaar als professioneel Streetpainter over de hele wereld. Tijdens de workshop ga je met hem en de andere deelnemers de Toekomst van Houten verbeelden.

De workshop is het vervolg op een vernieuwend community arts concept dat Cultuur Aan de Slinger (voorheen stichting Houten XL) heeft ontwikkeld. Hierbij wordt in diverse fases gewerkt aan verschillende vormen van streetart in Houten. De eerste weekenden van september stonden in het teken van 3D StreetPainting. Het Romeinse Rijk is tot leven gekomen op het Rond en tijdens het lustrum van Theater Aan de Slinger konden Houtenaren zelf aan de slag met een mini-cursus 3D StreetPainting. Tijdens Burendag gingen ouderen aan de slag met ‘action painting’, door panelen te beschilderen met rollators.

Toekomst van Houten

Nu gaat Cultuur Aan de Slinger verder met de toekomst van Houten! Onder leiding van Matthew May, een van de Planet Streetpainters teken je de toekomst van Houten op een van de saaiste muren van Houten, achter het oude politiegebouw. Samen maken we de toekomst van Houten zichtbaar met StreetArt. Mis deze kans dus niet.

Data en tijden:

Vrijdag 11 oktober:        10:00 – 17:00
Zaterdag 12 oktober:     10:00 – 15:00
Om 15:00 wordt het nieuwe kunstwerk van Houten onthuld. Deelname is gratis, maar er zijn maximaal 20 plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Minimale leeftijd is 14 jaar. Meer informatie: Cultuur Aan de Slinger: Bea Nederhoff, 06 46 16 19 17