dinsdag, 08 oktober 2013 19:14

Amma's bezoek

Amma is een mahatma uit India. Letterlijk betekent dit ‘grote ziel’. Een mahatma ziet dat alles en iedereen met elkaar verbonden is. Dit is zichtbaar in de duizenden omhelzingen die Amma dagelijks geeft: Amma sluit iedereen met dezelfde liefde en intensiteit in haar armen, zoals een moeder die al haar kinderen even lief heeft.

Amma’s armen verwelkomen iedereen De meeste mensen komen om Amma’s omhelzing te ervaren: haar unieke manier om de wereld troost en inspiratie te geven. Een persoonlijke ontmoeting met Amma (darshan) is voor velen een bijzondere ervaring. Sommigen voelen zich aangetrokken tot Amma’s liefdadigheidsprojecten, anderen komen om iets te leren van een van de meest vooraanstaande spirituele leraren van deze tijd. Om welke reden mensen ook komen: bijna allemaal voelen ze zich na afloop geraakt en geïnspireerd door de omhelzing van

Amma, een van de meest toegankelijke humanitaire leiders in de wereld.

Amma’s programma is vrij en zonder kosten toegankelijk. Iedereen is welkom. Alle opbrengsten (o.a. van eten en drinken) komen geheel ten goede aan de projecten van Embracing the World. Per dagdeel wordt vanaf een uur voor aanvang, op volgorde van binnenkomst, een groot maar beperkt aantal gratis tickets voor Amma’s omhelzing uitgegeven. Wees op tijd als je zeker wilt zijn van een ticket. Reserveren is helaas niet mogelijk. Bij grote drukte zal ons ontvangstteam zitplaatsen toewijzen, wij vragen daarvoor uw medewerking.

  • 28 oktober dag-programma begint om 11.00 uur tot ongeveer 22.00 uur
  • 29 oktober avond-programma begint om 19.10 uur

Maandag 28 oktober

11.00 u Meditatie en darshan (persoonlijke omhelzing) met Amma tot ca. 22.00 u. Tickets worden uitgegeven tot ca 17.00 of tot zolang de voorraad strekt.

Dinsdag 29 oktober

10.00 u Meditatie en darshan (persoonlijke omhelzing) met Amma tot ca. 15.00 u

19.10 u Lezing, bhajans (concert), meditatie en darshan met Amma tot ca. 02.00 u

Woensdag 30 oktober

10.00 u Meditatie en darshan met Amma tot ca. 15.00 u

19.00 u Puja-ceremonie, Devi Bhava, meditatie en darshan met Amma tot diep in de nacht. De zaal sluit als het maximale aantal bezoekers is bereikt, het is raadzaam op tijd te komen.