vrijdag, 11 oktober 2013 21:25

Tieneractiviteiten herfstvakantie

Skaten, voetballen, gamen, film kijken, vissen, naar Walibi; het kan allemaal in de herfstvakantie bij 'van Houten&co'. De tiener -en jongerenwerkers hebben samen met tieners en jongeren uit Houten leuke activiteiten voor in de herfstvakantie bedacht.

Zo beginnen we de week met twee voetbaltoernooien in verschillende leeftijdscategorieën, op dinsdagmiddag 22 oktober kunnen de teams in de leeftijd van 10 t/m 13 jaar meedoen en op woensdagmiddag 23 oktober iedereen tussen de 14 t/m 16 jaar. Stel een team samen van minimaal 5 en maximaal 7 spelers (jongens en/of meiden) en neem het op tegen de andere teams. Verzamelen beide dagen om 13.00 uur bij sporthal 'De Kruisboog', einde rond 16.00 uur. Deelnemersbijdrage is € 1,- p.p. Aanmelden vóór 18 oktober via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op donderdagmiddag 24 oktober tussen 13.00 en 16.00 uur kunnen tieners tussen de 10 en 14 jaar naar jongerencentrum Enter (Hefbrug 1) komen waar je een leuke film kunt kijken, gamen, poolen en kunt chillen. Kosten bedragen: € 1,00 en aanmelden vóór 18 oktober via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We sluiten de vakantie af door op vrijdag 25 oktober naar het World Skate Center in Den Bosch te gaan om lekker te gaan skaten. Aansluitend eten we met z'n allen patat in jongerencentrum Enter. Voor iedereen van 10 jaar en ouder. We verzamelen om 12:00 uur bij het gemeentehuis. De activiteit duurt tot 19:00 uur. De kosten zijn € 7,50,- p.p. excl. treinkaartjes. Aanmelden kan bij Arnoud Knopper: via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie over de activiteiten in de herfstvakantie kan contact worden opgenomen met 'van Houten&co' - Martine Broekema, tel.: 030-7001568 of kijk op de website van het tiener -en jongerenwerk: www.jonginhouten.nl.